torstai 15. elokuuta 2013

Pöllö istui puussa

Kävin talvella Triteksissä kun oli sinne suuntaan muutakin asiaa, kun siitä on monessa blogissa mainittu. Kivoja kankaita sieltä löytyi, varsinkin pienille lapsille sopivia. Koulupojalle kuviot näytti vähän lapsellisilta, mutta olihan siellä raitaa ja yksiväristäkin. Keväällä kävin toisen kerran samalla kun kävin ompelukonekaupoilla, ja taas löytyi monenlaista kivaa, mutta ne on vielä ompelematta kun puutarhatöiltä en ole ehtinyt. Varmaan siellä pitäisi käydä usein, koska hienoimmat palat tulee ja menee nopeasti.

Jouduin tosiaan keväällä ostamaan uuden ompelukoneen, kun vanhaa melkein 27 vuotta palvellutta Berninaa ei saanut korjattua. Oli sellainen vika jota ei voi korjata, sanoi Koivu. Tuntuihan se aika hurjalta laittaa puolen vuoden lasten kotihoidontuki ompelukoneeseen, tai parin kuukauden työmarkkinatuki, mutta jos se kone yhtä kauan toimii kuin edellinen niin kyllä se hintansa tienaa.

Tällaisen yöpuvun tein pikkuiselle. Kaava on Isolan ja Niemisalon kirjasta Lasten vaatteita, pituutta täytyi kuitenkin vähän lisätä. Kuten kuvasta näkyy, vetoketjun ompelu olisi voinut onnistua paremminkin.



Piti laittaa tähän toinenkin kuva, mutta jostakin syystä kone kääntää sen koko ajan vasemmalle kyljelleen. Täytyy yrittää uudestaan myöhemmin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti